bouwbedrijf Kempen

Algemene aannemer en bouwbedrijf kempen

U gaat bouwen of renoveren? Proficiat, want dat is een belangrijke investering in uw toekomst! Maar bouwen vraagt natuurlijk veel expertise en daarom doet u een beroep op een ervaren algemene aannemer. Algemene bouwwerken Debondt is een bouwbedrijf Kempen met ruime ervaring in nieuwbouw, aanbouw en renovatie.

 

Bouwbedrijf Kempen nodig?

Wie gaat bouwen of verbouwen heeft een algemene aannemer nodig waarop u kan rekenen. Zo vermijdt u dat uw droomproject een nachtmerrie wordt. Bouwt of renoveert u in Turnhout, Kempen of omstreken dan is Algemene Bouwwerken Debondt precies het bouwbedrijf dat u zoekt.

Wij staan al jaren garant voor ordelijk en kwalitatief werk, een goede relatie met de architect en met de bouwheer. Enkel zo kunnen wij u een tijdige oplevering garanderen waar u 100% tevreden van bent. Want de woning van uw dromen verdient natuurlijk het allerbeste.

Bij ons kan u terecht voor

  • Algemene aanneming nieuwbouw in Turnhout, Arendonk en rest van de Kempen
  • Aanbouw bij een bestaande woning in de Kempen
  • Verbouwingen en algemene renovatiewerken

 

Algemene aannemer Debondt

Als bouwheer staat u voor tal van beslissingen die belangrijk zijn voor uw toekomstige woning en die al moeten worden genomen nog voor de algemene aannemer echt kan beginnen met de ruwbouw. Zeker wie aan een nieuwbouw begint kan heel wat kanten uit en moet keuzes maken die bepalend zijn voor de opbouw van de woning.

In de eerste plaats is er de fundering. Soms wordt er op de vloerplaat gebouwd, maar meestal kiezen bouwheren voor een kruipkelder of een kelder. Dat heeft natuurlijk een effect op de rest van de ruwbouw en dan is het goed dat u werkt met een aannemer als Bouwbedrijf Kempen Debondt die ook de fundering voor de nieuwbouwwoning voor u uitvoert.

Bent u niet helemaal zeker of u voor uw fundering de juiste beslissing neemt en heeft u nood aan een tweede opinie? Gaat u bouwen in of rond Turnhout, Arendonk of elders in de Kempen? Neem dan zeker even contact op met Algemene bouwwerken Debondt.

Eens de fundering geplaatst wordt er verder gewerkt aan de ruwbouw. Bouwbedrijf Kempen Debondt is gespecialiseerd in de volledige uitvoering van de ruwbouwwerken. We volgen daarbij nauwgezet de richtlijnen van de architect op en gaan meteen in dialoog wanneer er onduidelijkheden zijn op het plan.

Want in de ruwbouwfase van uw nieuwbouwwoning mag er niets mislopen. Slecht geplaatste waterkering onderaan de muur of verkeerd geïnstalleerde isolatie kan leiden tot onherroepelijke schade aan uw woning en moet te allen tijde vermeden worden.

Bij algemene aannemer in Arendonk, Turnhout en de Kempen Debondt kan u rekenen op ervaring en vakmanschap om later onaangename verrassingen te voorkomen. Wij staan garant voor bouwen zonder zorgen.

 

Aanbouw of bijgebouw in Turnhout en Arendonk

Misschien heeft u al een woning en wil u die uitbreiden met een aanbouw. Of u wil een bijgebouw laten bouwen op uw grond. Ook dan is Debondt Bouwbedrijf Kempen de partner waar u naar op zoek bent.

Als algemene aannemer hebben wij de afgelopen jaren al verschillende bijgebouwen opgetrokken in de regio Turnhout Kempen. En ook daar rekent u op ons voor de volledige werken, van fundering van uw aanbouw tot een perfect afgewerkt ruwbouw.

Maar u kan uw wooncomfort ook aanzienlijk uitbreiden met een persoonlijk poolhouse, een garage, berging en misschien wel met een heel eigen tuinkantoor. Zoekt u een aannemer om uw aanbouw of bijgebouw van A tot Z op te bouwen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

 

Renoveren met bouwwerken Debondt

Gaat u renoveren en zoekt u een aannemer renovatie in de Kempen? Ook voor renovatiewerken bent u bij ons aan het juiste adres. Van kleine verbouwingen tot totaalrenovaties, wij zijn dé specialist in uw regio.

In het geval van totale renovatiewerken wordt niets aan het toeval overgelaten. Uw woning wordt gestript tot op de ruwbouw zodat we ze zeker van zijn dat er geen constructiefouten in de oorspronkelijke muren zit.

Niet alleen de bepleistering wordt verwijderd, ook de elektriciteitskabels en sanitaire buizen halen we weg. In samenspraak met u en uw architect kunnen bepaalde muren worden afgebroken om de binnenruimte te vergroten. Maar een tot op de ruwbouw gestripte woning is bij een renovatie ook ideaal om via een aanbouw uw huis uit te breiden.

 

Gevelrenovatie

Kiest u voor een gevelrenovatie bij Algemene Bouwwerken Debondt dan kiest u voor een woning die er weer als nieuw uitziet én die voldoet aan de meest recente isolatie eisen. Uw energiefactuur zal flink dalen, wat natuurlijk leuk meegenomen is wanneer u uw huis gaat renoveren.

In het geval van gevelrenovatie verwijderen we eerst de bestaande gevelsteen. Ook de oude isolatie – als die aanwezig is – wordt weggehaald. Daarna brengen we nieuwe isolatie aan op de vrijgekomen ruwbouw. Omdat we de oude stenen hebben verwijderd kunnen we de nieuwe isolatie heel precies aanbrengen en koudebruggen vermijden.

En als laatste stap in de gevelrenovatie bouwen we de nieuwe voorgevel opnieuw op waardoor u een goed geïsoleerde, gerenoveerde woning hebt waar u nog jaren van kan genieten.

 

Nieuwbouw of renovatie Kempen

Algemene Bouwwerken Debondt is dé bouwspecialist in de regio Arendonk, Turnhout en Kempen voor zowel nieuwbouwprojecten, aanbouw, bijgebouwen, totaalrenovatie en gevelrenovatie. Dankzij onze jarenlange ervaring kan u bij ons rekenen op ruwbouw en renovaties die met het juiste vakmanschap worden uitgevoerd.

Bent u op zoek naar een algemene aannemer en bouwbedrijf voor uw Kempens bouwproject? Bekijk zeker onze realisaties en aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

 

Contact


Follow us

Voorwaarden


Algemene Bouwwerken Debondt BV
BE0740.708.034