Aannemer regio Turnhout

U gaat bouwen of verbouwen en u zoekt een aannemer nieuwbouw, aanbouw of renovatie in de regio van Turnhout, Lille of Beerse? Aannemer bouwwerken Debondt uit Beerse is er voor u. Wij specialiseren ons in duurzaam wonen en zetten uw wensen altijd centraal.

Aannemer nieuwbouw

Veel Belgen zijn geboren met een baksteen in de maag. We dromen er allemaal van om ooit onze ideale woning te bouwen. Zo’n woning is voor het leven dus het is belangrijk dat uw nieuwbouw door een ervaren aannemer wordt uitgevoerd.

Intussen zijn de normen voor isolatie en energieverbruik van nieuwbouw woningen en grote renovaties ook veel strenger geworden. Dat is niet alleen goed voor ons klimaat, het is ook goed voor uw portemonnee want uw uitgaven voor water, gas en elektriciteit zijn steeds lager.

Een aannemer nieuwbouw en renovatie in de ruime regio van Turnhout, Beerse en Lille is bouwbedrijf Debondt. Bij ons kan u terecht voor bouwen in vertrouwen, altijd met duurzaamheid in het achterhoofd.

Vanaf de fundering tot oplevering, op ons kan u rekenen op vakkennis, ervaring en een gemotiveerd team. Gaat u bouwen en zoekt u een offerte op maat? Bent u een architect en wil u samenwerken met een betrouwbare partner in of rond Turnhout? Reken dan op Bouwwerken Debondt en neem vandaag nog contact met ons op.

Renovatie regio Turnhout

Niet alleen voor nieuwbouw zit u goed bij Debondt. Ook wie zijn woning wil uitbreiden in Turnhout, Beerse of Lille met een aanbouw kan op ons rekenen. Wij verzorgen uw aanbouw als aannemer met oog voor kwaliteit en detail.

Zelfs wanneer u een volledige verbouwing wenst te doen en u zoekt een aannemer renovatie dan zijn wij er voor u. Vandaag kiezen heel wat bouwheren voor een totaalrenovatie. Uw bestaande woning wordt dan bijna helemaal ontmanteld en volgens de meest recente eisen terug opgebouwd.

Wenst u het isolatieniveau van uw woning te verbeteren? Dan kan u door ons ook een gevelrenovatie laten uitvoeren in Turnhout, Beerse, Lille en ruime omgeving. Op die manier krijgt uw woning niet alleen een hele nieuwe look, er wordt in feite een extra schil rond uw huis aangebracht waardoor u veel minder warmteverlies zal ervaren.

Wenst u meer te weten over onze diensten als aannemer nieuwbouw of renovatie? Neem dan nu nog vrijblijvend contact met ons op en bekijk alvast onze referenties.  

Contact


Follow us

Voorwaarden


Algemene Bouwwerken Debondt BV
BE0740.708.034